LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

Faceți căutări pe acest blog

Detergenți profesionali Skizzo

Share daca ti-a placut :

Detergenți specifici pentru curățare profesională – SKIZZO

Skizzo este un detergent profesional multifuncțional în formă gelatinoasă super - concentrată (de 10 ori mai activ decât un produs concentrat tradițional) , ideal pentru curățarea zilnică a pardoselilor și suprafețelor lavabile. Nu lasă reziduuri, nu necesită clătire și eliberează un parfum plăcut, persistent în comparație cu detergenții obișnuiți de pe piață. Pentru a prelungi persistența parfumului timp de până la 3 zile, combinați produsul cu DeoDue .

Linia SKIZZO  este compusă dintr-o gamă largă de detergenți hiperactivi parfumați, lichizi și gel, ideală pentru curățarea rapidă și igienă a pardoselilor, suprafețelor, a lenjeriei și a obiectelor sanitare ( accesoriilor de baie ) . Simplu și foarte intuitiv de utilizat, aveți nevoie de un singur jet de produs pentru a obține cantitatea exactă de componente active necesare pentru o spălare completă .

Calitate recunoscută
Produsele liniei de curățare ChimiClean au fost raportate ca fiind primele în Italia pentru eficacitatea lor .
  • BIODEGRADABIL - Detergenții Skizzo nu conțin substanțe periculoase și sunt biodegradabili.
  • TESTAT - Ingredientele utilizate sunt de înaltă calitate și fiecare produs este testat în laborator.
  • ECOLOGICE - Producția și utilizarea detergenților ChimiClean au un impact minim asupra mediului acvatic.

CARACTERISTICI :
Detergent multifuncțional în formă gelatinoasă super- concentrată care este de 10 ori mai activ decât un produs concentrat tradițional !!!
Este ideal pentru curățarea zilnică rapidă a pardoselilor și suprafețelor lavabile . Nu lasă reziduuri, nu necesită clătire și eliberează un parfum curat și plăcut .

METODA DE UTILIZARE :
Se utilizează diluat în apă : doar un skizzo este suficient pentru a obține o spălare perfectă! Până la 100 de spălări pot fi efectuate cu o singură sticlă .

AVANTAJE :
  1. 10 km cu 1 litru de produs
  2. Intuitiv în utilizare
  3. Timpul de spălare scade
  4. Reduce spațiile de stocare
  5. ECOLOGIC - Respectați mediul
  6. Mai sigur - Crește siguranța locului de muncă
  7. Parfumuri cu o persistență indelungată

AROME :
Disponibil în diferite arome plăcute : BIANCO (floral), VERDE (pe bază de plante), GIALLO (citrice), BLU (levănțică), ALOE (aloe vera), TURQUOISE (ozonat), SHAREM (lotus senzual), VANILLIN(Vanilla) .

LINIA DE PRODUSE SKIZZO
1. Skizzo Floor Detergents – PARDOSEALĂ
2. Skizzo Kitchen Cleaners – BUCĂTĂRIE
3. Skizzo Disinfectants – OBIECTE SANITARE
4. Skizzo Bathroom Cleaners – BAIE
5. Skizzo Furnishings & Surfaces – MOBILIER
6. Skizzo Laundry – TESĂTURI

Alte produse profesionale pentru casa si masina puteti gasi AICI.



Distribuitor pentru Jud.Suceava 
" SOLUTIILE SUNT LA NOI !!! " 


LR Health & Beauty Products :
Aloe Vera Drinking Gel | Cistus Incanus | Ingrijire externa cu Aloe Vera | Microsilver Plus | RACINE Special Care | LR anti-îmbătrânire | Articulatii si mobilitate | Reishi | Colostrum & Probiotic12 | Figuactiv | Recomandari nutritionale | Natural Life Aloe Vera

CURS GRATUIT DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ

Am dat Startul primului CURS GRATUIT unde vei avea acces la informații extrem de puternice de EDUCAȚIE FINANCIARĂ!Incepe și tu anul cu o EVOLUȚIE PERSONALĂ SPECIALĂ DE MILIONAR!

Invață CUM să folosești RESURSELE INTERIOARE !!!
Începe ȘCOALA MILIONARILOR !!!

 

Fii Reprezentant LR sau Cumpara direct de la LR - REDUCERI de 40% | Cadouri din prima luna de la inscriere | Intra in lumea LR!

Parteneri:

statistici t5 PRchecker.info Active Search Results

NOTA: Aceasta pagina vine in intampinarea persoanelor care doresc sa devina Parteneri Essens, precum si posibilitatea informarii cu privire la serviiciile, produsele si oportunitatile oferite de Afacerea Essens.
free counters
x

Get Our Latest Posts Via Email - It's Free

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner